728x90 AdSpace

Latest News

miercuri, 6 mai 2015

A.R.T.A. cu Omu Gnom, curs de scris, dicție, ritm și prestație scenică


Omu Gnom, vechi în arta emceeingului de peste 15 ani, mijlocește la Artskul devenirea ta în MC cu tehnică, ghiduș în improvizație, BFF al DJului, cu lipici la public și de temut într-un battle. Vezi mesajul de la el mai jos:



 Noi am muncit mult pentru felia noastră.” e bucata samplată în acest video, self-explanatory. Îți zice-n față că totul se învață, te naști gol, pleci gol, ce faci între astea, singur sau cu ajutor, e felia ta.
Te putem ajuta dacă ambiția ta e să îți perfecționezi tehnica, să-ți rafinezi stilul, să fii un MC cu școală.
Rap-ul e vocea culturii hip-hop. Să poți face un rap bun trebuie să ajungi să stăpânești elemente de bază ale ritmului, să ai o dicție corectă, atitudine și să scrii bine. Asta se poate învăța și aici intervin eu în scenă.
Cursul va conține opt ședințe săptămânale plus una de mentorat care poată fi accesată pe toată perioada celor două luni. O să învățăm aproape tot ce ține de rap, de la ce înseamnă o măsură până la rolul unei comparații și cum să ții publicul aproape când ești pe scenă. Spun aproape tot pentru ca o mare parte din evoluția ta va fi strict meritul tău, cât de mult vrei și câtă rabdare ai. Vom avea și invitați care o să te ajute cu învățături sintetizate pe parcursul carierei lor.
Eu sunt Omu Gnom, sunt emcee și producător și fac treaba asta de 15 ani.
Te aștept la cursuri să parcurgem o frumoasă aventură în lumea sensurilor lexicale.



Cursul începe din 3 iunie, se ține în fiecare miercuri, intervalul 19:00-21:00, costă 500lei sau 400lei dacă ești elev sau student. Înscrierile se fac printr-un mail la info@artskul.ro, urmat de plata primei rate, jumătate din costul cursului, până pe 1 iunie. Cursul mare va fi precedat de unul gratuit, pe 21 mai de la ora 18:30 la 20:00.
Rezervă-ți un loc la info@artskul.ro. Participarea la demo e independentă de cursul mare și e pentru toată lumea în limita celor 15 locuri disponibile. Attend eveniment aici.

*A.R.T.A. înseamnă Atitudine, Răbdare, Tehnică, Ambiție
Sursa: artskul.ro
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

Item Reviewed: A.R.T.A. cu Omu Gnom, curs de scris, dicție, ritm și prestație scenică Description: Rating: 5 Reviewed By: BROVersuri
Scroll to Top