728x90 AdSpace

Latest News

marți, 16 aprilie 2013

Maximilian și MefX au câștigat titlul Cel mai bun hip-hop


Aseară, în cadrul primei ediții On Air Music Awards, desfășurată la Teatrul Național din București, artiștii Okapi Sound au beneficiat de patru dintre cele cinci nominalizări la categoria „Cel mai bun hip-hop”, iar premiul a fost câștigat de Maximilian și MefX pentru piesa „Sophie”.

„Mulțumesc celor care au votat „Sophie” și mă bucur pentru că este primul premiu câștigat cu melodia asta atât de difuzată. Mulțumesc încă o dată! V-am pupat”, a declarat Maximilian în legătură cu premiul „Cel mai bun hip-hop”.

MefX spune despre premiul primit pentru colaborarea cu Maximilian: „Mulțumesc tuturor pentru acest premiu și la cât mai multe. V-aș da câte unul tuturor celor care au avut și au încredere în noi”

Alături de Maximilian și MefX au fost nominalizați pentru această categorie: Guess Who, Grasu XXL, Spike și Norzeatic cu piesele „Decât să minți”, „LaLa Song”, „Lumea mea”, respectiv „În clar cu roșu Montana”. Publicul prezent și cei care au urmărit gala online au putut să asculte cel mai nou single Grasu XXL, „Tare Frate”, interpretat, în premieră, alături de Mitză și band-ul său. Videoclipul piesei a fost lansat joi, 11 aprilie, și în mai puțin de cinci zile a adunat aproape 500.000 de vizualizări pe YouTube.

Grasu XXL: „Nu o să uit niciodată experiența de aseară și nu știu dacă voi mai avea ocazia să cânt în sala mare a Teatrului Național din București. Mulțumesc organizatorilor pentru această șansă!”

Mai multe poze de la gala On Air Music Awards puteți găsi pe Instagram: Maximilian, Grasu XXL și MefX!


Sursa : http://www.okapisound.com/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

Item Reviewed: Maximilian și MefX au câștigat titlul Cel mai bun hip-hop Description: Rating: 5 Reviewed By: BROVersuri
Scroll to Top