728x90 AdSpace

Latest News

duminică, 31 martie 2013

Unul dintre tinerii care au murit pe loc, spulberati de un bolid de lux pe trecerea de pietoni, era dansator profesionist

Andrei şi Cosmin au murit în această dimineaţă în urma unui accident de circulaţie

Citeste mai mult: adev.ro/mkigho
Andrei şi Cosmin au murit în această dimineaţă în urma unui accident de circulaţie 

Andrei Dragomir facea partea din trupa de dans Freaks din Craiova. Tânarul a obtinut numeroase premii nationale si internationale la dans. Andrei si prietenul lui cel mai bun au murit în aceasta dimineata, dupa ce au fost spulberati pe trecere de pietoni de un bolid de lux.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a fugit de la locul faptei. Bolidul de lux aparţine omul de afaceri Siclitaru.''S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului. Doi tineri au decedat, iar altul a ajuns la spital. Şoferul vinovat de producerea accidentului a fugit şi a abandonat maşina la 200 de metri de locul faptei'', a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Trupurile celor doi tineri au fost pur şi simplu mutilate. Andrei şi Cosmin tocmai ieşiseră de la discotecă şi se îndreptau către casă. Au fost loviţi pe trecere de pietoni de şoferul unui bolid de lux, care a fugit de locul accidentului şi a abandonat autoturismul într-o parcare în zonă.

Profesorii lui Andrei de la Palatul Copiilor din Craiova sunt în stare de şoc şi nu le vine să creadă ce s-a întâmplat. ''Andrei Dragomir era unul dintre veteranii trupei de dans Freaks din Craiova. Alături de colegii săi, timp de 5 ani, Andrei a primit numeroase premii, urcând România pe cele mai înalte podiumuri naţionale şi internaţionale. De curând, îşi conturase un al doilea vis. Acela de a exprima viaţa în versuri, de a cânta şi de expune o realitate, pe care, chiar el, o descoperise, poate, prea devreme. Pentru asta cânta în trupa AcelaSHH. Şi aveau succes. Îşi iubea munca, familia şi viaţa. Îşi contura un viitor aşa cum el ar fi vrut să-l aibă, făcând ceea ce îi place, alături de oameni speciali. Iar oamenii au fost alături de el. Mereu. Şi aşa au rămas până în ultimul moment. Profesori, prieteni şi colegi au înlemnit la aflarea veştii că Andrei a murit. Nimeni nu a vrut să accepte că elevul, copilul, fratele sau prietenul bun Andrei, nu mai este...şi nici nu va mai fi alături de ei. Rămâne amintirea, filmările şi muzica lui, pe care cu toţii le vor păstra veşnic'', sunt cuvintele scride de cei care l-au îndrumat pe Andrei.

 Andrei şi Cosmin se pregăteau să scoată pe piaţă un album de muzică HIP-HOP.


Sursa : http://adevarul.ro
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

Item Reviewed: Unul dintre tinerii care au murit pe loc, spulberati de un bolid de lux pe trecerea de pietoni, era dansator profesionist Description: Rating: 5 Reviewed By: BROVersuri
Scroll to Top